Tuincentrum De Groene Vakwinkel Hoogerheide

Tuincentrum De Groene Vakwinkel Hoogerheide, de perfecte plek voor al je tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen, bewatering en potgrond!

Kwaliteitsproducten voor uw tuin

Ons tuincentrum is gevestigd in het prachtige Hoogerheide en biedt een uitgebreid assortiment aan tuingereedschap, bestrijdingsmiddelen, bewatering en potgrond. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je tuin er altijd perfect uitziet. Wij werken met de beste merken in de branche, waardoor je altijd verzekerd bent van een goede koop.

Persoonlijk advies

Bij De Groene Vakwinkel Hoogerheide staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk dat je weet waar u aan toe bent en daarom bieden wij je persoonlijk advies op maat. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen. Zo weet je zeker dat je altijd het juiste product koopt voor je tuin.

Uitgebreid assortiment

Bij ons tuincentrum vind je een uitgebreid assortiment aan producten voor je tuin. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe spade, een kwalitatief bestrijdingsmiddel of een duurzame bewatering, bij ons vind je het allemaal. Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens voordelig geprijsd. Daarnaast hebben wij regelmatig leuke aanbiedingen, waardoor je nog voordeliger je tuin kunt inrichten.

Bezoek ons tuincentrum

Wij nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan ons tuincentrum in Hoogerheide. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van het juiste product voor je tuin. Daarnaast is ons tuincentrum altijd gezellig en sfeervol ingericht, waardoor je je direct thuis voelt. Wij zien je graag bij De Groene Vakwinkel Hoogerheide!

Diverse bezoekers vanuit